Възможности за доставка

Различните времена за доставка се отнасят само за продуктите, които са в наличност.
Доставката се осъществява на адрес в рамките на дневното работно време, като ползваме различни куриерски фирми – СПИДИ, Еконт Експрес и др.

Доставка на следващия ден

Поръчки направени до 12 ч. могат да бъдат изпратени същия ден и получени при желание от клиента на следващия ден (тогава доставката е “експресна” и е за сметка на клиента ). Нормалната доставка е на по-следващия ден и е за сметка на ТСП ООД.  Поръчки направени до 12 ч. в петък могат да бъдат експедирани за доставка през следващия понеделник. Поръчки направени по време на почивните дни, могат да бъдат изпратени следващия понеделник.

Стандартна доставка 

Не се отнася за събота, неделя или националните празници.
Поръчките обикновено се доставят в рамките на 2 дни. Ние ще се свържем с Вас в случай на необходимост.

Кога имате безплатна доставка?

За всички Ваши поръчки към ТСП ООД , доставката е безплатна. Безплатната доставка НЕ важи за филтри, консумативи и аксесоари, към съответните уреди, както и за определени артикули, където има ясен надпис за това. Ако имате трудности с избора на точната дестинация за доставка, съобщете ни проблема, ние ще се свържем с Вас и изберем правилното решение. 

Когато не съм на мястото, когато пристигне поръчката?

Доставките се извършват в дните от понеделник до петък в рамките на дневното работно време. Куриерската фирма СПИДИ (Еконт Експрес или друга) ще Ви изпрати SMS, че пратката ви е пристигнала. В случай, че отсъствате от посочения адрес, куриера ще остави картичка, на която е отбелязан часа на неговото идване. С тази картичка Вие ще може да се свържете с куриерската фирма и да уточните друго възможно време за доставка или да отидете в техния офис.

Възможен статус на Вашата поръчка:

Висяща поръчка: Имаме поръчка, но нейното изпълнение още не е започнало. Вие можете да анулирате т.н. висяща поръчка, ако пожелаете.

Поръчката се изпълнява: Ние сме в процес на изпълнение на Вашата поръчка, т.е. окомплектова се и се свързваме с куриерската фирма за изпращане.

Поръчката е изпратена: Вашата поръчка е транспортирана. Вие ще получите и-мейл с потвърждение.

Анулиране: Вашата поръчка е анулирана от Вас или от нас.

Pin It on Pinterest